top of page

Welkom bij Hout van Haar

Hout van Haar

meubelmakerij Eindhoven

 

Wie ben ik ?

 

Even voorstellen…

 

Ik ben Patricia van der Kruijs in 1972 geboren te Eindhoven. Na mijn opleiding SPH ben ik werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening.

Later heb ik gewerkt voor een theater gezelschap. Er werd altijd een groot beroep gedaan op mijn creativiteit.

 

Tijdens een periode van bezinning en verdieping, die volgde op een burnout, kwam ik erachter dat creatief zijn met mijn handen me enorm veel energie geeft. Ik besloot het roer om te gooien…

 

Na een korte opleiding tot meubelmaker met parallel daaraan een intensieve stageperiode bij de bekende ontwerper Piet Hein Eek, besloot ik al heel gauw om de stap te zetten om voor mezelf te beginnen. Heel spannend uiteraard, maar vanuit de overtuiging dat als je iets graag wilt het altijd zal lukken bestaat sinds 2003 atelier Hout van Haar.

 

Inmiddels heb ik vele projecten op mijn naam staan en ben ik sinds 2018 verbonden aan de Design Academy waar ik les geef in de houtwerkplaats. 

 

Patricia van der Kruijs

Hout van Haar Eindhoven

Mijn werkwijze

De meeste klanten van HoutvanHaar-Eindhoven kunnen óf niet slagen bij de bekende meubelzaken óf willen iets unieks, speciaal voor hen gemaakt en passend bij de rest van de meubels in huis. 

 

Na een kennismakingsgesprek waarin ik veel vragen stel over uw wensen kom ik met een ontwerpvoorstel en een richtprijs. 

Vaak zijn er dan nog meerdere opties waar u over kunt denken, zoals welke houtsoort, afwerking etc. 

Als alle details besproken zijn ga ik aan de slag!

 

"Ik hoor vaak terug dat er met de komst van het door mij gemaakte meubel er echt iets toegevoegd wordt aan de ruimte met een grote bezieling."

Een mooier compliment bestaat niet! De ontwerpen en meubels van Hout van Haar zijn uniek, op maat en vooral afgestemd op uw wensen en smaak. Het is mijn passie om mijn vak'vrouw'schap en jarenlange kennis van ontwerp en ambacht samen te brengen met uw praktische en esthetische wensen voor uw woonomgeving. Mijn focus is een origineel meubelstuk te scheppen, die een logische en natuurlijke warme weerspiegeling zijn van uw identiteit.  

bottom of page